DMCA

Perhatosan DMCA tina palanggaran Hak cipta

ManyToon is an online service provider as defined in the Digital Millennium Copyright Act.

Kami nyandak serius hak cipta anu serius sareng bakal ngajagi hak-hak pamilik hak cipta anu sah.
If you are the copyright owner of content which appears on the ManyToon website and you did not authorize the use of the content you must notify us in writing in order for us to identify the allegedly infringing content and take action.


Kami moal tiasa nyandak tindakan upami anjeun henteu masihan kami inpormasi anu diperyogikeun, jadi mangga ngahubungan kami, anjeun bisa nyieun bewara tinulis via e-mail. Bewara tinulis anjeun kedah kalebet ieu:

  • Idéntifikasi khusus kanggo karya hak ciptana anu anjeun pikasieuneun éta teu ngalanggar. Upami anjeun nyarios pelanggaran kana sababaraha karya anu ciptana sareng hiji iber tunggal anjeun kedah ngalebetkeun daptar perwakilan anu sacara khusus ngaidentifikasi unggal karya anu anjeun pikahoyong ngalanggar.
  • Idéntifikasi khusus ngeunaan lokasi sareng katerangan tina bahan anu diklaim janten ngalanggar atanapi janten jejer kagiatan ngalanggar kalayan inpormasi anu lengkep pikeun ngijinkeun urang pikeun maluruh bahan. Anjeun kedah ngalebetkeun URL khusus atanapi URL halaman wéb dimana ayana bahan anu disangka ngalanggar.
  • Information reasonably sufficient to allow us to contact the complaining party which may include a name, address, telephone number and electronic mail address and signature at which the complaining party may be contacted.
  • Pernyataan yén pésta waduh ngagaduhan kapercayaan anu hadé yén ngagunakeun bahan dina cara ngawadul nyaéta henteu otorisasi ku nu gaduh hak cipta, agénna atanapi hukum.
  • Pernyataan yén inpormasi dina béwara éta akurat, sareng dina hukuman pikasieuneun yén pésta waduh diidinan bertindak atas nama juragan eksklusif anu dituduh ngalanggar.

Béja ditulis kedah dikirim ka agén anu ditunjuk ku urang saperti kieu:

DMCA AGENT Email: [email dijaga]